توضیحات
گوشت سردست یکی از لذیذترین بخش های گوشت گوساله بوده که از آن برای طبخ انواع خورشت ها استفاده می شود .
گوشت گاو وگوساله طبع سرد دارند ، کارشناسان غذایی معتقد هستند که در صورت مصرف گوشت گوساله با تعدادی از مواد غذایی خواص و مواد مفید موجود در آن افزایش پیدا میکند. کارشناسان معتقد هستند که مصرف قارچ، گوجهفرنگی، ذرت و نخودفرنگی موجب افزایش میزان ماده مغذی روی در گوشت گوساله میشود.
طبع گوشت گوساله سرد است و بهترین مصلح آن روغن های گرم مانند روغن زیتون و روغن کنجد می باشد.
توضیحات تکمیلی
وزن | 20 kg |
---|